Deze nieuwe stap versterkt onze mogelijkheden en motivatie om u in alle facetten van de lift techniek te begeleiden

Terwijl we onverminderd blijven streven naar ons doel om u de beste service te bieden, zijn we verheugd om aan te kondigen dat MP Liften-Ascenseurs en Europa Lift op 1 mei 2023 zijn gefuseerd.
Deze samenvoeging is een natuurlijk stap in de intensieve samenwerking van de afgelopen decennia. Hiermee zijn wij nog beter in staat om onze dienstverlening verder te verbeteren onder de naam: MP Liften | Europa Lift.

Door de teams van beide bedrijven in de komende maanden geleidelijk samen te voegen, met behoud van de persoonlijke contacten en de sterktes van beide bedrijven, verwachten wij geen onderbreking van de dienstverlening. Wij blijven ernaar streven u het beste serviceniveau te bieden met de persoonlijke benadering, kwaliteit en betrouwbaarheid die u van ons gewend bent.

Het is onze ambitie om met de extra capaciteit en motivatie uw projecten en installaties (nog) beter te begeleiden, uiteraard zoveel als mogelijk conform uw specifieke wensen. Bijkomend voordeel is dat op afzienbare termijn de ISO 9001 certificering ook geldt voor de klanten van voormalig Europa Lift.

MP Liften | Europa Lift is onderdeel van MP Lifts, met meer dan 35 jaar ervaring een toonaangevende speler op het gebied van engineering, productie en installatie van liften en liftservice in al haar facetten. Als fabrikant bieden wij maximale dekking in reserveonderdelen en componenten.

Bij voorbaat dank voor uw loyaliteit en steun.